Hozzávalók 4 személyre

  • 4 db pisztráng
  • 6-8 gerezd fokhagyma
  • A sütéshez:
  • olaj
  • 60 dkg brokkoli

 

A halakat megtisztítom, alaposan megmosom, a fokhagymát összezúzom. 

A halakat bedörzsölöm sóval és az összezúzott fokhagymával. Hagyom állni rövid ideig, majd beleteszem egy megfelelő méretű tepsibe, kevés olajjal meglocsolom és az előfűtött 220 0C-os kemencébe tolom. Sütési idő 15-20 perc. Közben a brokkolit szétszedem rózsákra és forrásban lévő sós vízben puhára párolom. A megsült hal mellé teszem a brokkoli rózsákat és formázott vadrizzsel körítem. 

Legkedveltebb termékek
Sütés-főzés kemencében 6 000 HUF egységár
Party I S 554 000 HUF egységár
Party II S 489 000 HUF egységár

Kosár

A kosár üres

Sütés-főzés kemencében

Go to top