Hozzávalók 8 személyre

  • 2 kg keszeg
  • 4 evőkanál liszt
  • 2 teáskanál pirospaprika
  • 2 teáskanál mustár
  • 2 dl étolaj
  • 2 kávéskanál bors
  • 5 gerezd fokhagyma

 

A keszegeket megtisztítom, sűrűn beirdalom, megsózom és állni hagyom. Evőkanálnyi olajban elkeverem a mustárt, a borsot és a zúzott fokhagymát. A lisztben elkeverem a pirospaprikát. A keszegek belsejét bekenem fokhagymás keverékkel, a külsejét beleforgatom a paprikás lisztbe. A maradék olajjal kikenek egy megfelelő méretű tepsit és a halakat egymás mellé fektetem, alufóliával letakarom. Betolom az  előfűtött 200 0C-os kemencébe 10 percig párolom, majd a tepsit kiveszem. Az alufóliát leveszem és készre sütöm. Friss, puha kenyérrel tálalom. 

Legkedveltebb termékek
Sütés-főzés kemencében 6 000 HUF egységár
Party I S 554 000 HUF egységár
Party II S 489 000 HUF egységár

Kosár

A kosár üres

Sütés-főzés kemencében

Go to top