Hozzávalók 8 személyre

  • 1,2kg füstölt hús 
  • (libamell,libacomb ,marhaszegy)
  • 80 dkg tarkabab
  • 20 dkg gersli (árpagyöngy)
  • 10 g só 
  • 3 g őrölt feketebors
  • 1 csapott evőkanál paprika
  • 4 közepes fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 100 g libazsír

 

Az átválogatott, megmosott babot előző este beáztatom. A gerslit megmosom. A babról leöntöm a vizet, összekeverem a gerslivel, fűszerekkel, sóval, finomra vágott vöröshagymával, lereszelt fokhagymával. Megfelelő méretű zománcozott bográcsba teszem, a tetejére helyezem az előző este beáztatott füstölt húsokat. Felforrósított libazsírral leöntöm, majd annyi vizet öntök rá ,hogy az egészet ellepje. Alufóliával borítom és betolom a felfűtött 250 0C-os kemencébe. 50 perc alatt készre sütöm.

Legkedveltebb termékek
Sütés-főzés kemencében 6 000 HUF egységár
Party I S 554 000 HUF egységár
Party II S 489 000 HUF egységár

Kosár

A kosár üres

Sütés-főzés kemencében

Go to top