Hozzávalók 8 személyre

  • 1 kg marha leveshús
  • 2 szál póréhagyma
  • 50 dkg gomba
  • 3 db  nagyobb sárgarépa
  • 3db fehérrépa
  • 1 csomó petrezselyem
  • 10 dk kelbimbó
  • 6-8 olívabogyó
  • 1 közepes paradicsom
  • Só, bors, majoránna, rozmaring 
  • 3dk torma gyökér
  • 1,5 dl száraz fehér bor

A marhahúst felkockázom és egy zománcozott edénybe, vagy bográcsba teszem. A póréhagymát karikára vágom, a gombát felszelem. A sárgarépát, fehérrépát megtisztítom, megmosom a kelbimbót, a torma darabot a paradicsommal együtt, és az edénybe teszem főni. Sózok, borsozok, teszek rá ízlés szerint, majoránnát, és rozmaringot, öntök alá 1,5 dl száraz fehérbort, majd 

4 liter hideg vizet. Az edényt lefedem alufóliával, és az előfűtött, 2500C-os kemencébe tolom. 35-40 perc múlva kiveszem az edényt a kemencéből, óvatosan leveszem az alufóliát. Ha a hús megpuhult, kevés levesben kifőzöm a levesbetétet (lúdgége, vagy csipetke), és melegen tálalom.

 

Legkedveltebb termékek
Sütés-főzés kemencében 6 000 HUF egységár
Party I S 554 000 HUF egységár
Party II S 489 000 HUF egységár

Kosár

A kosár üres

Sütés-főzés kemencében

Go to top