Hozzávalók 8 személyre

  • 1db megpucolt tanyasi kakas 
  • 2 fej  vöröshagyma
  • ½ zeller gumó 
  • 3 db sárgarépa
  • 3 db petrezselyem
  • ½ kelkáposzta
  • 5 gerezd fokhagyma
  • egész bors,só, sáfrány, ételízesítő

 

A megtisztított kakast darabokra vágom, alaposan átmosom. A zománcozott bogrács aljába káposztalevelet helyezek. Ráteszem a zöldségek harmadát, majd a besózott, borsozott kakasaprólék felét. Utána a zöldségek másik harmadát. Egy fűszerlabdába belerakom a fokhagymát, a sáfrányt, borsot az ételízesítőt és a megtört borsot, azután a maradék húst és zöldségeket, teszem bele. Felöntöm vízzel és egy nagy káposzta levéllel beborítom, majd alufóliával takarom és 60 perc alatt puhára főzöm az előfűtött 250 0C-os kemencében. Lúdgége tésztával, benne főtt húsokkal, belsőséggel tálalom.

 

Legkedveltebb termékek
Sütés-főzés kemencében 6 000 HUF egységár
Party I S 554 000 HUF egységár
Party II S 489 000 HUF egységár

Kosár

A kosár üres

Sütés-főzés kemencében

Go to top