Vissza a hagyományokhoz! Étkezzen egészségesen, megőrizve ételei ízét, felidézve az elmúlt idők hangulatát! Tegye élménnyé a családi vacsorákat, baráti összejöveteleket! A múltunk kötelez!

Engedje meg, hogy egy pár mondatban bemutassuk cégünket.

A T + T Kft. 1991-ben alakult családi vállalkozásként. Fő profilunk, vegyesiparcikk forgalmazás, kereskedelem. Telephelyünk Debrecenben a Monostorpályi u. 9 szám alatt található. Célunk, kiskereskedelmi partnereink széles választékban és magas színvonalon történő kiszolgálása, a háztartásban és a ház körül használatos eszközökkel, gépekkel, felszerelésekkel.

Vásárlóink igényeit 2-3 napon belül, saját gépjárműparkkal a helyszinen teljesítjük.

Ügyvezető : Tárnok Ferenc  30/ 953-7604

Törekvésünk az évek során, hogy egyre több termékkel legyünk jelen vevőink mind nagyobb megelégedésére. Tevékenységünk egyik jellemzője volt folyamatosan, olyan termékek gyártása, forgalmazása amely egyedülállónak bizonyúlt a kereskedelem palettáján. Legújabb termékünk ami a maga nemében egyedülálló és konkurencia mentes, a hordozható vagy mobil kemence, amire az egyre inkább növekvő kereslet a jellemző.

A termék saját fejlesztés. Bevizsgált, minden normatívának, kritériumnak eleget tesz.

Tapasztalataink alapján egyre növekszik az igény a hagyomány ízeinek megjelenésére a mai modern gasztronómiában. Erre a jogos igényre hoztuk létre a kemencét, amely a célnak maximálisan megfelel, és aminek használatával élményszerüvé tehetőek a családi, rokoni, baráti összejövetelek.

 

Legkedveltebb termékek
Party II B 612 960 HUF egységár Nincs raktáron
Party III B 567 000 HUF egységár Nincs raktáron

Termékkategóriák

Kosár

A kosár üres

Sütés-főzés kemencében

Go to top